SUUNNITTELIJA

Täällä sinua tervehtii sisustussuunnittelija Niina Tenhunen. Suunnittelutoimisto Roomion motto on legendaarinen ” hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty”. Olen luonteeltani innostuva, mielikuvituksellinen ja ihmisistä kiinnostunut. Suunnittelutyössä omaa sydäntä lähellä ovat tilan vaikutus hyvinvointiin, äänimaailma / akustiikka, minimalistisuus ja tietenkin estetiikka. Suunnittelen yksityisiä koteja, julkisia tiloja, flippi-kohteita sekä stailaan tiloja. Työssäni käytän 3D-visualisointeja havainnollistamaan kokonaisuuksia. Tehtäväni onkin tehdä ajatuksistasi ja toiveistasi näkyviä sekä luoda tarkka suunnitelma, jotta pääset projektissasi eteenpäin. Toimialueenani on pääkaupunkiseutu ja sen lähialueet. 

 Olen tehnyt pitkän uran kampaamoyrittäjänä ja aikaisempi visuaalinen työ on kehittänyt minulle hyvän värisilmän. Vahvuutenani on luoda erilaisiin tiloihin kauniita, rauhallisia harmonioita sekä myös voimakkaampia väri-iloitteluita tyylikkäillä ilmeillä – sinun toiveitasi kuunnellen. Sisustussuunnittelussa otan aina huomioon tilan toimivuuden, kauniin yleisilmeen, ekologisuuden, laadun ja tilan hyvinvointia ylläpitävän vaikutuksen. Viihtyisät tilat luovat mielenrauhaa.

 Jokaisella kodilla ja tilalla on tarina kerrottavanaan. On muutoskohteesi millainen tahansa, kerro, kun olet valmis aloittamaan. Apusi on täällä, vain viestin tai puhelinsoiton päässä. Tehdään tilastasi upea – hyvän mielen tila!